Wil jij bij ons werken?

Bij LCG werk je aan gelukkige mensen in gelukkige organisaties. Dat doen we door het adviseren, trainen en coachen van organisaties bij verandertrajecten. Maar niet alleen onze klanten willen we helpen gelukkiger te worden. Binnen LCG zijn we vaak het goede voorbeeld voor onze klanten. We inspireren elkaar, helpen elkaar in talentontwikkeling, we proberen zo goed mogelijk in ons vak te worden en vooral heel veel plezier met elkaar te hebben. Een beloning voor deze werkwijze is dat we tot zes keer toe uitgeroepen zijn tot Best Workplace.

In Nederland bestaat LCG reeds ruim 10 jaar en is inmiddels een bekend begrip. In de laatste jaren hebben we regelmatig Belgische organisaties als klant mogen begroeten. Dat is ons goed bevallen. En onze klanten ook, gelukkig. Daarom zijn we nu ook in België met een enthousiast team gestart en doen we ons best onze naam te gaan vestigen.

LCG heeft haar wortels in de Lean en Agile filosofie, maar gelooft dat een methode nooit een doel op zich moet zijn. Ze hanteert dan ook het ‘doen wat werkt’-principe: wat voor de ene organisatie werkt, hoeft voor de ander niet zo te zijn. En andersom. Daarom werkt LCG met een aanpak op maat. Aan het begin van elk traject wordt deze aanpak niet vóór maar mét de klant bepaald. ​

Vacature Lean consultant

Een Great Place to Work 

Onze organisatie groeit hard, we zoeken daarom nieuwe LCG’ers die net als wij voorzien zijn van het volgende DNA:

  • Een enorme gedrevenheid en enthousiasme;
  • Een grote mate van ontwikkelbaarheid en de wil om te groeien. Dat betekent openstaan voor feedback, kritische reflectie op het eigen functioneren, je kwetsbaar op durven stellen, fouten durven maken en ook bereid zijn anderen te helpen in hun groei;
  • Authenticiteit, laat zien wie je bent en durf te zijn hoe je bent

Kortom we zijn op zoek naar mensen die passen in onze LCG cultuur. Is jouw interesse gewekt? Kijk dan snel bij één van de openstaande vacatures.